Mode

H&M+ shorts

Outfit of The Day H&M Shorts

Det här inlägget skulle handla om H&M shorts, men asså mitt nagellack! Det är Depend x Annica Englund – Wild Ones, det finns ett inlägg här med bilder på lacket. Min outfit är något jag kan tänka mig att ha i sommar när vädret tillåter, har i alla fall köpt ett par shorts från H&M och till dom har jag ett linne från Boohoo. Länkar finns nedan!

Shortsen är lite mer denim-aktiga än vad jag egentligen tycker om, jag gillar lite stretch för att det är skönare att ha på sig. Men dom sitter bra (har storlek 50) förutom att det är mycket tyg under magen, det blir lite påsigt om dom inte hålls på plats.

Outfit of The Day H&M Shorts
Outfit of The Day H&M Shorts

Vad jag har på mig

Linne: Boohoo Plus
Shorts: H&M+
Halsband: Hellaholics

Outfit of The Day H&M Shorts

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer

KINDER
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl

ÖGONBRYN
Glossier Boy Brow – Black

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.