Mode

Randigt

Outfit of The Day Randigt
Randigt är ju fint, den här skjortan kommer från Boohoo Plus och jag köpte den när jag fyllde år. Har inte använt den förrän nu dock.

Det är ovant att se mig i randigt, men den här skjortan är i alla fall svart och vit randig och inte marinblå och vit. Det är ett problem. Skjortan är lite lätt creppad och känns luftig. Osäker på om jag skulle ha parat den med en kjol istället för shortsen, men det blev bra… eller?

Outfit of The Day Randigt
Outfit of The Day Randigt

Vad jag har på mig

Skjorta: Boohoo Plus
Shorts: H&M+
Spetsbralette: Boohoo Plus

Outfit of The Day Randigt

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Primer

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow Pomade – Graphite
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

LÄPPAR
Smashbox Always On Liquid Lipstick – Tar Pi

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.