Mode

Sammet & mesh

Outfit of The Day Sammet & mesh

Jag rekommenderar inte sammet men däremot mesh, även om det är en kjol, mitt i sommaren. Men den här outfiten hade jag inte på mig mitt i sommaren utan snarare april/maj någon gång och då hade det ännu inte blivit för varmt. Så typiskt svenskt att prata om vädret, men det är en bra öppnare eller hur?

Sammet är annars väldigt fint, och jag förstår inte varför krossad sammet har “dåligt rykte” om att vara billigt. Jag tycker det är fint.

Outfit of The Day Sammet & mesh
Outfit of The Day

Det var dåligt ljus när jag fotade så kvallen är sådär men jag försöker släppa tänket om “perfekta bilder” och vara mer i ögonblicket så det blir dom här bilderna eller inga bilder.

Outfit of The Day Sammet & mesh
Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Spetsbralette: Boohoo
Meshtopp: Zanzea (köpt på eBay)
Kjol: Ingen aning
Bälte: ASOS Curve
Choker: Haus of Elle

Du hittar fler outfit of the day-inlägg här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.