Mode

En harness

Outfit of The Day Ny harness

Jag har en ny harness, eller sele if you will. Jag är lite osäker på hur den ska stylas så jag testar mig fram. Än så länge har jag bara använt den inomhus för jag har just fått den och vill hitta hur den ser bäst ut på mig innan jag går ut med den på. Men den är så snygg!

Selen är köpt på ASOS och jag har den i storlek M/L, jag trodde först inte den skulle passa så jag var lite avig till att köpa den. Men så köpte jag den ändå och tänkte att jag testar, och den passade ju! Den är i skinnimitation med kedjor, remmarna är ganska tunna och känns lite flimsy men dom sitter på plats iaf. Något jag märkt är att det är lite besvärligt att stänga den själv när man får hålla bakom ryggen, jag ska testa att snurra den så spännena hamnar på magen istället, det kanske är lättare.

Outfit of The Day Ny harness
Outfit of The Day Ny harness

Vad jag har på mig

Linne: Zalando
Kjol: Boohoo Plus
Sele: ASOS Design

Outfit of The Day Ny harness

Makeup

BAS
KICKS Beauty Fake Freckles
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar & Zwicky

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite

LÄPPAR
Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick – Earthling

Boohoo Plus Veckad Kjol i Konstläder
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.