Mode

Fishnet

Outfit of The Day Fishnet
Outfit of The Day Fishnet

Jag har sminkat mig också så det finns en produktlista i slutet av inlägget om du är nyfiken på vad jag har på fejset. Jag och Jennifer ska och äta glass på ett SIA Glass café som finns här i Falkenberg. Jag hoppas dom har något veganskt alternativ på menyn.

Vad jag har på mig

Fishnet: DIY
Klänning: BonPrix
Halsband: Always Alternative

Outfit of The Day Fishnet
Outfit of The Day Fishnet

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair (vegansk)
Glossier Stretch Concealer – Light/G11
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter – Light (vegansk)
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl
Glossier Cloud Paint – Dusk

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite (vegansk)
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax (vegansk)
Glossier Boy Brow – Black

LÄPPAR
Smashbox Cosmetics Always On Liquid Lipstick – Tar Pit

Maxiklänning i följsam viskos
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.