Mode

Fishnets & klänning

Outfit of The Day Dress Fishnet

Fishnet & klänning kan ju inte bli fel, eller hur? Toppen har jag köpt för ett tag sen på eBay och klänningen kommer från H&M+. Önskar att jag var lite längre för då hade klänningen slutat lite mer mitt på låret och inte som nu, på knät?

Det måste vara det att jag är kort (och inte för att jag handlar på H&M+) för alla korta klänningar från H&M+ har slutat vid knät och jag vill ha dom kortare, jag tänkte be mamma visa mig hur man fållar plagg när jag var hemma i Oja, lite som en intensivkurs! Men det fanns inte tid till det.

Outfit of The Day Dress Fishnet
Outfit of The Day Dress Fishnet
Outfit of The Day Dress Fishnet

Vad jag har på mig

Fishnettopp: eBay
Klänning: H&M+
Halsband: eBay
Hatt: Killstar

Outfit of The Day Dress Fishnet

Makeup

Bas: Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
Bryn: Kat Von D Super Brow i “Graphite”, Glossier Boy Brow i “Black”
Kinder: BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid i “Pearl”
Läppar: Smashbox Always On Liquid Lipstick i “Tar Pit”
Naglar: Depend x Annica Englund – Wild Ones

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

 • Septicemia
  12 augusti, 2019 at 18:30

  Supersnygg kombo med fishnet under den klänningen! Fållfix kanske kan funka om du vill korta klänningen men inte sy? Superenkelt och billigt men funkar lite olika bra beroende på material.Tycker hur som att klänningen ser grym ut på dig =)

  Svara
  • Jenny
   12 augusti, 2019 at 18:50

   Mamma har pratat om Fållfix, jag ska undersöka det. Tack för tips! Och tack så mycket 😀

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.