Outfit of The Day T-Shirt Dress

Outfit of The Day: T-Shirt Klänning

av Jenny Elisabeth
9 views
Outfit of The Day T-Shirt Dress

En väldigt enkel outfit idag (igår, för jag tidsinställer majoriteten av mina inlägg), jag hade ingen lust att klä på mig utan ville ha på mig pyjamas hela dagen. Men så frågade en vän om vi skulle fika och det säger jag ju inte nej till så jag klädde på mig. Valet föll på en t-shirt klänning och för att goth it up la jag till en choker med nitar och fishnet stay-ups.

Vad jag har på mig

T-shirt: ASOS Curve (gammal)
Fishnets: DIM
Choker: ASOS Curve (gammal)

Outfit of The Day T-Shirt Dress
0 kommentarer
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer