Mode

T-shirt klänning

Outfit of The Day T-Shirt Dress

En väldigt enkel outfit idag (igår, för jag tidsinställer majoriteten av mina inlägg), jag hade ingen lust att klä på mig utan ville ha på mig pyjamas hela dagen. Men så frågade en vän om vi skulle fika och det säger jag ju inte nej till så jag klädde på mig. Valet föll på en t-shirt klänning och för att goth it up la jag till en choker med nitar och fishnet stay-ups.

Vad jag har på mig

T-shirt: ASOS Curve (gammal)
Fishnets: DIM
Choker: ASOS Curve (gammal)

Outfit of The Day T-Shirt Dress
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.