Jag har en plan!

Jag har en plan!

av Jenny Elisabeth
7 views
Jag har en plan!

Jag har en plan! Har funderat på hur jag ska göra med bloggen, vilken riktning den ska ta osv. Och jag tror att jag kommit på en plan nu, inget major kommer hända utan jag kommer fokusera på att göra t ex makeup looks med det jag har hemma istället för att köpa nytt och göra looks med det. Och det blir nog färre recensioner och produkttester eftersom jag inte kommer/ska köpa något nytt… men det finns en mänsklig faktor i det hela, så jag tror jag kommer köpa något någon gång, men tanken är att inte göra det.

Detta är en del av det jag gör offline så att säga, med min no-buy och att ändra mitt shoppingbeteende. Jag har också slutat följa en hel del konton på Instagram för att inte lockas att köpa något jag mest troligt inte behöver. Nä, jag bestämde mig istället för att lära mig att kunna följa de konton jag vill följa (för jag är en beautynörd, det hjälps inte, jag vill hålla mig a jour med vad som händer) och istället träna på att inte köpa allt som tipsas om.

Sen bad jag om tips på Instagram för hur jag skulle lyckas med min no-buy och fick bl a. dessa tips från mina följare:

1. Spärra Klarna/Qliro/Svea osv
2. Beställ nytt Visakort och skrapa bort CVV koden och spärra kortet för köp på internet
3. Gör något annat när ha-begäret kommer
4. Ladda hem en budgetapp
5. Ta bort sparade kort i webbläsaren

Jag kommer spärra Klarna och Qliro, ska undersöka hur det funkar med att spärra sitt kort och något jag redan testat när ha-begäret kommer är att göra något annat. Jag har bakat sockerkaka t ex. Jag har en budgetapp men är dålig på att använda den, och till sist så ska jag ta bort de sparade korten i webbläsaren.

Har du något tips till mig så att jag kan lyckas med min no-buy?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer