Mode

Till vardags

Outfit of The Day Vardags goth

Vardags goth

Vardags goth är enkelt, men med något som antyder goth. Här är det bondage-bältet och de trasiga strumpbyxorna som står för det. Kanske lite klänningen också med tanke på ärmarna. Jag älskar verkligen sånahär ärmar! Bell sleeves? Heter det så? Hursomhelst så gillar jag dom.

Jag har börjat titta på den här nya serien Euphoria på HBO, är på avsnitt tre när jag skriver inlägget så när det postas har jag nog sett klart. Den är bra, men jag har svårt med koncentrationen… det är helt sjukt, jag kommer på tusentals saker jag vill göra medan jag tittar på serier och jag plockar upp mobilen flera gånger. Kanske jag måste börja med min ADHD medicin igen, då hade jag ju fokus iaf.

Outfit of The Day Vardags goth
Outfit of The Day Vardags goth

Vad jag har på mig

Klänning: Zalando
Bälte: BlueFox
Stay-ups: Boohoo

Outfit of The Day Vardags goth
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.