Mode

Ripped leggings

Outfit of The Day: Trasiga leggings

Jag ska erkänna att jag tvekade om att publicera det här inlägget… för jag gillar inte bilderna, eller snarare hur jag ser ut på bilderna. Jag har en period där min #bodyposi inte är på topp utan jag tvekar om allt och ifrågasätter om jag faktiskt älskar mig själv och min kropp. Och jag har till och med fallit tillbaka i gamla ätstörda beteenden… det är för jävligt just nu.

Men jag bestämde mig ändå för att publicera inlägget för att komma över tröskeln om hur min mage ser ut i den här toppen. Det här är min kropp, såhär ser den ut och det är helt okej!

Outfit of The Day: Trasiga leggings

Vad jag har på mig

Topp: eBay
Leggings: Wish
Halsband: eBay
Skor: Dr Martens

Sorry att jag typ inte kan länka något i den här outfiten förutom skorna. Toppen är, som du ser, köpt på eBay av en privatperson för 2 – 3 år sen, leggingsen hittar du nog på Wish om du söker på “ripped leggings” och halsbandet har samma historia som toppen. Det kommer från en privatperson i USA och är köpt… ja, säkert för 5 år sen.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.