Mode

Spets

Outfit of The Day Spets

Spets i all ära, jag hade denna toppen men gjorde ett misslyckat DIY projekt på den och slängde den… vilket jag ångrade väldigt mycket, så jag har sökt i alla vrår av internet för att hitta den igen. Och jag hittade den på Sellpy! Toppen kommer från Lindex och är en långärmad topp med ett linne under, linnet har jag klippt bort.

Outfit of The Day Spets
Outfit of The Day Spets

Vad jag har på mig

Topp: Lindex
Kjol: Zalando

Outfit of The Day Spets

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair (vegansk)
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation – Porcelain (vegansk)
NYX Cosmetics HD Concealer Wand – Porcelain
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter – Light (vegansk)
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar, Andromeda (vegansk)
Pixi Glow-y Gossamer Duo – Delicate Dew (vegansk)
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light

ÖGONBRYN
Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite (vegansk)
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.