Mode

Ett nytt bälte

Outfit of The Day

Så var det dags för ännu ett nytt bälte från ASOS Curve. Det här har flera kedjor och o-ring detaljer, det knäpps på ryggen och det fanns i flera olika storlekar, jag har bältet i 48/50.

On another note så har jag börjat doppa tårna i häxkonst, scrollar en del på Tumblr och det finns så mycket info så man vet knappt var man ska börja. Men jag har ordnat ett altare och jag brukar sitta där och meditera en stund på morgonen. Något jag vill prova på är spell jars, och så vill jag börja skriva min grimoire. En vän till mig visade mig en sida där man kan få ett sigill skapat, jag hade gjort ett själv men då jag inte är så konstnärlig blev det ganska basic. Det var lättare med en hemsida, skriv in en mening (your will) och så skapar den ett sigill!

Outfit of The Day
Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Klänning: Boohoo
Bälte: ASOS Curve

Outfit of The Day

Makeup

BAS
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl
NABLA Blossom Blush – Regal Mauve (vegansk)
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar, Zwicky (vegansk)

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite (vegansk)
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Boohoo 2-in-1 Cami Dress
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.