Mode

Punky Pins

Outfit of The Day Punky Pins
Outfit of The Day Punky Pins

Vad jag har på mig

Topp: Shein
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: Boohoo
Jacka: ASOS (liknande)
Pins: Punky Pins
Skor: ?

Outfit of The Day Punky Pins

Har nya pins från Punky Pins, samt en ny topp från Shein. Pinsen satte jag först på min jeansjacka, men jag använder typ aldrig den så jag satte dom på den här jackan istället. Den här jackan har fördelen att den har fungerande fickor! Mina kläder har sällan fickor haha så jag är överlycklig.

Outfit of The Day Punky Pins

Pinsen är i temat “body posi” och min favorit är gravstenen med texten “RIP Self Hate”.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.