Mode

Ge mig höst

Outfit of The Day Ge mig höst

Ge mig höst! Don’t get me wrong, jag gillar sommaren och värmen. Men jag vill plocka fram stickade tröjor och sammetsklänningarna nu!

Det var lite lustigt, den här crop toppen trodde jag att jag råkat slänga eller att jag tappat bort den. Men det visade sig att jag har en katt som gillar att hänga i kläderna i klädkammaren och ibland glider dom av galgen. Så den låg på golvet bakom en låda och jag hittade den när jag städade i klädkammaren. Yay!

Outfit of The Day Ge mig höst
Outfit of The Day Ge mig höst

Vad jag har på mig

Crop top: H&M (gammal)
Kjol: ASOS Curve
Bälte: ASOS Curve
Garter: Wish
Halsband: Restyle.pl

Outfit of The Day Ge mig höst

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Glossier Stretch Concealer – G11/Light

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

LÄPPAR
NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Restyle.pl Skull Moon Silver Pendant
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.