Cruelty-free i 2 år!

Cruelty-free i 2 år!

av Jenny Elisabeth
3 views
Jag och bloggen har varit cruelty-free i 2 år nu i augusti. Det känns toppen och jag ville dela med mig av det! Jag tog beslutet efter att NARS började sälja i Kina, kommer du ihåg det?
Cruelty-free i 2 år!
BIld av Pexels från Pixabay

Cruelty-free i 2 år

För två år sen, den 25/8 2017 blev min blogg (och mitt liv) cruelty-free, det är ett av mina bästa beslut och det verkade du som läser också tycka. Jag, och bloggen blev cruelty-free för djurens skull. Det finns inget bra skäl att idag testa produkter på djur när det finns alternativ. Som tur är har världen tagit steg framåt, Kina har tagit steg mot att bli cruelty-free och i september 2018 var ett lagförslag om att förbjuda produkter testade på djur i Kalifornien.

När jag först började med cruelty-free så var det ett par produkter jag hade svårt att hitta ersättare till (och vissa söker jag ännu alternativ till). Faktiskt var det en del saker som var svårt till en början, du kan läsa mer i det här inlägget från 2018.

Jag står fast vid att alla kan göra något och sen jag blev cruelty-free har jag tagit flera steg mot en cruelty-free tillvaro. Jag äter numera en vegansk kost och försöker bl a att tänka på vilket material kläderna jag köper är av. Precis som när jag blev cruelty-free och använde upp produkter som inte var cf så gör jag detsamma med mina plagg i läder och ull, kommer använda dom tills dom faller ihop och sen ersätta med något som stämmer överens med mina tankar.

Jag har en cruelty-free 101 serie här på bloggen, du hittar inläggen här:
Cruelty-free 101: Detta tycker jag är svårt
Cruelty-free 101: Hur gör man?
Cruelty-free 101: Hudvårdsguide/rutin
Cruelty-free 101: Hur du shoppar cruelty-free
Cruelty-free 101: Parfymer
Cruelty-free 101: Var jag shoppar
Cruelty-free 101: Veganskt mode

Cruelty-free Shoppingguide: KICKS

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer