Outfit of The Day Randigt

Outfit of The Day: Randigt

av Jenny Elisabeth
22 visningar
Outfit of The Day Randigt
Randigt påminner mig om The Addams Family. Jag skulle vilja ha en kortärmad randig topp men det är svårt att hitta en som är svart och vit och inte vit och marinblå. Den här toppen är svart och cremevit men det funkar det med!

Den här outfiten hade jag på mig en dag när det var lite kyligare, jag brukar ju tidsinställa mina inlägg (och planera flödet på Insta) i förväg. Speciellt nu när det börjar bli semestertider för min egen del och jag vill att allt ska vara i ordning så att jag bara kan klicka på “publicera” och inte spendera så mycket tid vid datorn och mobilen när jag umgås med familjen.

Outfit of The Day Randigt
Outfit of The Day Randigt

Vad jag har på mig

Topp: Ellos (liknande)
Kjol: Boohoo
Garter: eBay (liknande)

Outfit of The Day Randigt
Outfit of The Day
Makeup Look

Makeup

BAS
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation – Porcelain
Glossier Stretch Concealer – Light
Fenty Beauty Match Stix – Starstruck, Amber
Fenty Beauty Sun Stalk’r Bronzer – Inda Sun

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

LÄPPAR
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black
Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick – F’n Black

Fler outfit-inlägg finns här, och makeup looks här.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer