Mode

ASOS

Outfit of The Day ASOS Topp Till Tå

Idag är det ASOS topp till tå, meshtoppen är från ASOS, bandeautoppen också, kjolen med och såklart är bältet också från ASOS. Det enda som inte är från ASOS är min garter/strumpebandshållare.

Jag fick inte sova något inatt, jag spenderade tiden på Pinterest och YouTube. Sökandes efter fler #plussizegoth konton. Jag sökte lite inspo för outfits också och det är lättare att föreställa sig hur något kan se ut på mig om jag får se det på en plus size person. Jag hittade inga nya konton utan tittade på gamla favoritvideor från andra konton.

Än så länge idag har jag fotat 3 eller 4 outfits, jag har sminkat mig, startat diskmaskinen, varit på en promenad, köpt tacokrydda… det låter säkert inte som något konstigt i dina öron, men i mina öron så blir jag orolig för att, om jag inte får ordning på sömnen, jag ska dras iväg i ett skov igen. Jag som just landat från ett.

Outfit of The Day ASOS Topp Till Tå
Outfit of The Day ASOS Topp Till Tå

Vad jag har på mig

Bandeautopp: ASOS Curve (liknande)
Meshtopp: ASOS Curve (liknande)
Kjol: ASOS Curve
Bälte: ASOS Curve
Halsband: Restyle.pl

Makeup Look

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed – Pearl

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Restyle.pl Ram Skull Silver NecklaceNLY Trend Light Mesh TopMila Bandeau
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.