Outfit of The Day Spets

Outfit of The Day: Spets

av Jenny Elisabeth
22 visningar
Outfit of The Day Spets
Lite spets är ju inte fel under dessa sommarens sista varma dagar. Jag längtar efter hösten, tedrickande under en filt i soffan, light-skräckfilmer (för jag är inte mycket för skräck) och regn som smattrar mot fönstren.

Den här dagen hade jag slängt på lite smink också, jag minns inte riktigt vad jag använde så vänta dig ingen produktlista. Jag tror jag använde Melt’s Dark Matter Stack i alla fall. Läppstiftet är lite avskavt för att jag druckit ur min mugg, men jag ska inte ursäkta mig för alla småfel för då kommer vi vara här till i övermorgon.

Outfit of The Day Spets
Outfit of The Day Spets

Vad jag har på mig

Spetstopp: Lindex
Cami: Boohoo
Kjol: Zalando (liknande)
Halsband: Killstar

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer