Mode

Spets

Outfit of The Day Spets
Lite spets är ju inte fel under dessa sommarens sista varma dagar. Jag längtar efter hösten, tedrickande under en filt i soffan, light-skräckfilmer (för jag är inte mycket för skräck) och regn som smattrar mot fönstren.

Den här dagen hade jag slängt på lite smink också, jag minns inte riktigt vad jag använde så vänta dig ingen produktlista. Jag tror jag använde Melt’s Dark Matter Stack i alla fall. Läppstiftet är lite avskavt för att jag druckit ur min mugg, men jag ska inte ursäkta mig för alla småfel för då kommer vi vara här till i övermorgon.

Outfit of The Day Spets
Outfit of The Day Spets

Vad jag har på mig

Spetstopp: Lindex
Cami: Boohoo
Kjol: Zalando (liknande)
Halsband: Killstar

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.