Mode

Pikes & klänning

Outfit of The Day Pikes & dress
Pikes & klänning, asså det blir ju inte fel. Även om mina pikes är något för stora så funkar dom ju på foto iaf! Den här outfiten fotade jag den 19/5, har postat den på Instagram också.

Men det tar lite tid att få till planeringen här på bloggen när mycket annat ska upp också, och så postar jag ju bara varannan dag… i alla fall, den här dagen var det (som du ser) strålande sol och varmt ute! Så jag passade på helt enkelt.

Outfit of The Day Pikes & dress
Outfit of The Day Pikes & dress
Outfit of The Day Pikes & dress

Vad jag har på mig

Klänning: BonPrix
Bälte: ASOS Curve
Skor: TheGothicShoeCo
Halsband: eBay
Solglasögon: eBay

Outfit of The Day Pikes & dress
Makeup look
Makeup look
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.