Mode

Sammetssäsong

Sammetssäsong
Sammetssäsong!! Äntligen! Och jag är extra glad för jag hittade denna kjolen i garderoben, hade helt glömt av den. Jag gillar längden, den slutar på min vrist ungefär.

Och den har ett fint fall tycker jag, nu gäller det bara att se till att hänga in den i garderoben efter varje användning så den inte hamnar på golvet eller i klorna på Luxx. Sammet är ju en dammsamlare av rang. Jag hade sammetsgardiner i vardagsrummet ett tag… dom var gråa efter någon dag. Jag hade kuddfodral i sammet också och det var samma där ?Sammet får nog vänta till den dagen jag inte har katt (hoppas den dagen dröjer ?).

Sammetssäsong
Sammetssäsong

Vad jag har på mig

Topp: ASOS Curve (liknande)
Kjol: Second hand (märket är C.J Banks by Christopher & Banks)

Makeup look

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer (vegansk)
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation – Porcelain (vegansk)
Glossier Stretch Concealer – Light/G11
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar, Zwicky (vegansk)
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed – Pearl (vegansk)

ÖGONBRYN
Glossier Brow Flick – Black (vegansk)
Glossier Boy Brow – Black
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax (vegansk)

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.