Mode

Fishnet & en t-shirt

Outfit of The Day Fishnet & t-shirt
Fishnet & t-shirt är inte dumt, fishnet ger liksom en annan nivå till outfiten, den blir mer intressant. Här har jag parat ihop fishnet med min The Sisters of Mercy t-shirt och ett par jeansshorts från H&M.

Som du förstår var det en varm sommardag den här dagen, jag gjorde inget speciellt utan var hemma hela dagen… som vanligt.

Outfit of The Day Fishnet & t-shirt
Outfit of The Day Fishnet & t-shirt

Vad jag har på mig

T-shirt: eBay
Fishnettopp: eBay
Shorts: H&M

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.