Mode

H&M+

Den här klänningen kommer från H&M+ och är en typisk Jenny-klänning som jag gillar att ha på mig när det är varmt ute. Nu är det ju inte varmt ute längre men jag har haft det här inlägget planerat i säkert en månad så nu publicerar jag det oavsett väder.

Outfit of The Day H&M Plus Size Dress

Den där högen till mitt höger är Luxx, han ville också vara med på foto. Han är oftast det men blir croppad ut ur bilden när jag redigerar fotona för Insta. Dagen när jag fotade, och hade på mig, denna outfit så var det +23 grader i ett par timmar och jag tog en promenad till ICA.

Outfit of The Day H&M Plus Size Dress
Outfit of The Day H&M Plus Size Dress

Vad jag har på mig

Klänning: H&M+ (gammal, här är en liknande)
Fishnets: ASOS
Garter: eBay
Hatt: Killstar
Mugg: Killstar
Halsband: VioletDragonDesigns

Outfit of The Day H&M Plus Size Dress
Outfit of The Day H&M Plus Size Dress

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair (vegansk)

KINDER
Marc Jacobs Dew Drops Gel Highlighter – Dew You?

BRYN
NABLA Brow Pot – Uranus (vegansk)

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.