Skor

7 par skor jag önskar att jag hade

Jag älskar skor. Kanske lite för mycket… jag älskar handväskor också och det skyller jag på mamma som också älskar handväskor. Men det här inlägget ska inte handla om handväskor utan om skoooor!

Jag har gjort en lista på 7 par skor jag önskar att jag hade, och vi börjar med ett par stycken par från Killstar. Ja, #gothisnotkillstar and all that, men dom gör snygga saker. Don’t come for me.

Killstar Callista Boots
Bild: Killstar

Killstar Callista Boots, £89.89

Jag söker efter ett par riktigt jäkla pointy skor, släng in lite nitar och remmar och du har ett par Callista Boots. Jag har ännu inte vågat köpa ett par skor, eller kläder, från Killstar pga deras returpolicy som är helt knäpp. Men någon dag… då ska jag ha ett par Callista Boots! Veganläder.

Killstar Broomrider Boots
Bild: Killstar

Killstar Broomrider Boots, £94.99

Ett annat par skor jag spanat på på Killstar är Broomrider Boots. Jag gillar en chunky heel och jag gillar hur snörena sitter och ser ut. Veganläder.

Goth Pikes
Bild: Goth Pikes Facebook

Winklepickers, $60

Nu är vi inne på spetsiga skor igen… och urmodern av spetsiga skor är ju Winklepickers, eller pikes som dom också kallas. Jag känner bara till Goth Pikes som gör dessa, men dom verkar vara på en längre semester… jag är iaf sugen på en liknande modell som dessa fast med fladdermusspännen.

Demonia Stomping Groundz Platform Booties
Bild: Dollskill

Demonia Stomping Groundz Platform Booties, $78.00

Och så var det dags för ett par med en riktigt chunky heel, det här är nog mer platåskor än chunky heel dock. Jag gillar den glossy varianten och skorna har fina detaljer. Veganläder.

Demonia Matte Rave Royalty Platform Boots
Bild: Dollskill

Demonia Matte Rave Royalty Platform Boots, $88.00

Alla skosamlingar behöver ett par enkla platåskor, dessa från Demonia har inga utmärkande detaljer och det är det jag gillar. Dom skulle funka till alla outfits! Veganläder.

Gothicana Tattooed Dancer
Bild: EMP

Gothicana Tattooed Dancer Ballerinas, 469 SEK

Min skosamling är inte komplett utan ett par ballerinaskor. Dom är praktiska, lätta att ta på sig och funkar till allt. Dessa är i veganläder.

Demonia Prizm Heist Buckle Boots
Bild: Dollskill

Demonia Prizm Heist Buckle Boots, $100.00

Vi rundar av inlägget med ett par skor som påminner om ett par Transformers som jag suktade efter som tonåring. Även dessa skor är i patent veganläder, det är något med den glossy finishen som jag gillar ?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.