Mode

Witchy dress

Outfit of The Day Witchy Dress

Witchy klänning

En witchy klänning tillsammans med en hatt och pointy skor, hur bra blir inte det? När det här inlägget kommer upp har det nog gått mer än två månader sen jag fotade outfiten. Jag har haft schemalagt innehåll under sommaren så att jag kunde ta det lugnt och inte behöva sitta vid datorn när jag var hos mamma och pappa.

Som sagt så har jag haft schemalagt innehåll under sommaren, till och med Instagram har varit planerat. När jag skrev det här inlägget först så var det maj eller juni… nu när jag behöver redigera det är det september, men det kommer upp i oktober haha. Men det passar ju bra, möjligen att man i oktober behöver vara lite mer påklädd än en tunn klänning men vad fan!

Outfit of The Day Witchy Dress

Vad jag har på mig

Klänning: BonPrix
Hatt: Killstar
Halsband: Hellaholics
Skor: New Look

Outfit of The Day Witchy Dress
Outfit of The Day Witchy Dress

Den här dagen bestämde jag mig för att fota outfiten utomhus och vilken tur att jag gjorde det, som du ser så blåste det en hel del (jag fick hålla i hatten mellan “tagningarna”) och kjolen på klänningen rörde sig hit och dit. Jag tycker det blev himla bra!

New Look Wide Fit BootsKillstar Witch Brim Hat
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.