Lime Crime Venus Palette

Dagens makeup: Lime Crime Venus

av Jenny Elisabeth
7 views
Lime Crime Venus Palette

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Lime Crime har ju varit i blåsväder av olika skäl, jag känner till när det blev galet med betalningar via deras sida eller hur det nu var. Jag har aldrig köpt något från Lime Crime tidigare, Venus paletten är mitt första köp. Och jag gillar den!

BAS
Milk Hydro Grip Primer (vegansk)
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation – Porcelain (vegansk)
NYX Cosmetics HD Concealer Wand – Porcelain (vegansk)
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar, Maffei, Milky Way (vegansk)

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Granite (vegansk)
Glossier Boy Brow – Black

Lime Crime Venus Palette
Lime Crime Venus Palette

ÖGON
NYX Cosmetics HD Concealer Wand – Porcelain (vegansk)
Lime Crime Venus Palette – Aura, Icon, Muse, Rebirth (vegansk)
IsaDora Grand Volume Lash Curler – 60 Deep Black

Lime Crime Venus Palette

LÄPPAR
Smashbox Always On Liquid Lipstick – Chill Zone

4 kommentarer
0

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Ellet (@elletsse) 24 oktober 2019 - 08:53

Lime Crime som företag har ju varit tveksamt på grund av olika skäl… men jag älskar deras läppstift. Deras färgscheman kittlar esteten inom mig nästan varenda gång! Har fem flytande läppstift (hade fler men har rensat pga insett vad jag trivs i) och Venus 2 i uppbruten form. Love them (läppstiften med vit bas är ju sådär, men det gäller alla märken har jag upplevt)! Tunna, känns knappt, går att fylla på under dagen utan kaos och smul. Återigen, tänker fortsätta använda deras grejer, trots historia.

svara
Jenny 24 oktober 2019 - 10:42

Jag är inte jätteinsatt i deras historia, förutom felet dom hade på sin hemsida så folk blev av med pengar (var det så?). Har inte testat deras läppstift men dom låter härliga på din beskrivning!

svara
Ellet (@elletsse) 25 oktober 2019 - 22:28

Ja dom hade en oskyddad hemsida så att människors kortinformation läckte och folk blev av med pengar, och dom skötte det inte särskilt snyggt eller smart. Grundaren är ju en tveksam typ också, förhoppningsvis har hon växt upp på riktigt så att det inte är några problem längre. Finns hela hemsidor om det om man vill vältra sig i internetdrama, men jag tror att jag är för gammal för det där haha.

svara
Jenny 26 oktober 2019 - 12:40

Oj! Var det så det låg till. Hade ett minne av att jag hört på YouTube att folk blev av med pengar och att det var ett h-vete att få tillbaka dom. Jag ska erkänna att jag tittat på “tea”-videor på YouTube någon gång, men det är inte min grej riktigt 😬

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer