Mode

Vuxen Wednesday Addams

Outfit of The Day Vuxen Wednesday Addams

När jag skriver inlägget är Wednesday Addams ganska aktuell får man väl säga, det är Halloween-säsong. Men i min värld är Wednesday alltid aktuell iofs.

Jag hade glömt att jag har den här klänningen, den är köpt på eBay för några år sen och är nu ganska påsig på mig så den behövde ett bälte i midjan för att ge lite form i alla fall. Jag gillar längden, ofta är ju plus size kläder väldigt… “modest”. Och det finns en tid och plats för allt, men jag gillar klänningar som inte slutar vid fotknölarna.

Outfit of The Day Vuxen Wednesday Addams
Outfit of The Day Vuxen Wednesday Addams

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Stay-ups: DIM
Bälte: Boohoo

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.