Min jul- och nyårsoutfit 2019

av Jenny Elisabeth

Jag har börjat planera min jul- och nyårsoutfit, har lyckats få ner det till två alternativ och har gjort kollage av hur jag tänkt mig outfitsen.

Jul- och nyårsoutfit 2019
Jul- och nyårsoutfit 2019 1

Den här outfiten har en klänning från EMP i centrum, märket är Forplay. Jag har spanat på den här klänningen lääänge just för att det är mesh, och jag älskar mesh! Till den tänkte jag mig ett bälte, det här kommer från Boohoo, och självklart svarta läppar och naglar. Och på fötterna mina Dr Martens. Smyckena hade jag tänkt att ha, bland annat, min pentagramring från Hellaholics och örhängena kommer från en Etsy shop som heter Skeletos.

Jul- och nyårsoutfit 2019
Jul- och nyårsoutfit 2019 2

För den andra outfiten så kommer klänningen också från EMP från märket Forplay. Till den tänkte jag mig ett par nät stay-ups och mina Jadon i Cherry Red för att matcha till läppstiftet från NYX i nyansen Cherry Skies. Accessoarerna är få, en sammetschoker och ett par ringar, bland annat Nathalia Silver Moonstone Ring från Hellaholics. Naglarna är som alltid, svarta.


Jag läste recensionerna för klänningarna på EMP för att se om jag kan få ett hum om storlekarna, för förra året köpte jag en klänning från märket Dancing Days och hade otur med storleken. Den är typ två storlekar större än vad måttabellen säger att den skulle vara, tabellen sa att jag behövde en 3XL men den är som sagt för stor. I alla fall, recensionerna var inte många. Spetsklänningen hade en som sa att bandet i midjan är stumt så klänningen är svår att komma i och ur… och meshklänningen har inga recensioner alls.

Antingen tar jag spetsklänningen i 3XL och meshklänningen i XXL och testar vilken som blir bäst, jag skulle ju vilja ha båda klänningarna ändå. Svårt fall detta, tur att jag har lite tid på mig att fundera!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer