Mode

Höst

Goth Outfit of The Day

Ah, höst. Så underbart, dock har jag upptäckt att jag inte äger så mycket höstplagg. Å andra sidan blir ju vintern här i söder sällan väldigt kall, mest blöt och blåsig.

Den här klänningen har jag köpt på eBay för några år sen, jag behövde ett bälte i midjan för den såg ut som en säck på mig. Och jag hittade inte min nya sammetsklänning så den här fick duga. Jag ville ut och fånga ljuset och det fina trädet med röda löv.

Goth Outfit of The Day
Goth Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Bälte: ASOS Curve
Skor: Dr Martens

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.