Plus Size Goth Outfit of The Day

Outfit of The Day: Some girls wander by mistake

av Jenny Elisabeth
27 visningar
Outfit of The Day: Some girls wander by mistake

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Some Girls Wander by Mistake är en kompilering av The Sisters of Mercy, du ser ju trycket på min t-shirt. Den här outfiten hade också kunnat heta “when your blacks don’t match”, för jag ser att kjolen är mörkare/varmare än vad t-shirten är men glöm det!

I skrivande stund är det den 13/11, det är en onsdag och jag väntar på mitt boendestöd. Vi ska gå på en promenad till ICA för jag behöver köpa äppelmos och purjolök, kanske några bananer också. Purjolöken ska jag ha till rätten jag ska göra till lunch och äppelmos till frukosten. Min psykolog tyckte att jag borde börja äta lunch, och att äta oftare. Mina ätstördabeteenden har visat sig igen och jag vill kort sagt helst inte äta alls.

Outfit of The Day: Some girls wander by mistake
Outfit of The Day: Some girls wander by mistake

Alice in her party dress
She thanks you kindly
So serene
She needs you like she needs her tranqs
To tell her that the world is clean
To promise her a definition
Tell her where the rain will fall
Tell her where the sun shines bright
And tell her she can have it all
Today
Today

Outfit of The Day: Some girls wander by mistake

Vad jag har på mig

T-shirt: eBay
Fishnet: eBay
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer