Mode

Some Girls Wander by Mistake

Plus Size Goth Outfit of The Day

Some Girls Wander by Mistake är en kompilering av The Sisters of Mercy, du ser ju trycket på min t-shirt. Den här outfiten hade också kunnat heta “when your blacks don’t match”, för jag ser att kjolen är mörkare/varmare än vad t-shirten är men glöm det!

I skrivande stund är det den 13/11, det är en onsdag och jag väntar på mitt boendestöd. Vi ska gå på en promenad till ICA för jag behöver köpa äppelmos och purjolök, kanske några bananer också. Purjolöken ska jag ha till rätten jag ska göra till lunch och äppelmos till frukosten. Min psykolog tyckte att jag borde börja äta lunch, och att äta oftare. Mina ätstördabeteenden har visat sig igen och jag vill kort sagt helst inte äta alls.

Plus Size Goth Outfit of The Day
Plus Size Goth Outfit of The Day

Alice in her party dress
She thanks you kindly
So serene
She needs you like she needs her tranqs
To tell her that the world is clean
To promise her a definition
Tell her where the rain will fall
Tell her where the sun shines bright
And tell her she can have it all
Today
Today

Plus Size Goth Outfit of The Day

Vad jag har på mig

T-shirt: eBay
Fishnet: eBay
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.