Black Moon Cosmetics Sleepwalker

Lips of The Day: Black Moon Cosmetics Sleepwalker

av Jenny Elisabeth
9 views

Dagens läppstift är Black Moon Cosmetics i nyansen Sleepwalker, som självklart är deras svarta nyans. Jag har hört att Black Moons läppstift ska ha en mjuk och behaglig formula, som är lätt att applicera och har bra hållbarhet samtidigt som det inte är uttorkande. Är detta möjligt? Det låter lite för bra för att vara sant.

Black Moon Cosmetics är baserade i USA, ett läppstift kostar $18 (ca 175 SEK) för en tub på 6 ml, som jämförelse kan vi ta Fentys Stunna Lip Paint som kostar 280 SEK för 3 ml och NYX Liquid Suede som kostar 99 SEK och innehåller 4 ml. För min beställning på en palett och ett läppstift fick jag betala ungefär 100kr i importavgift och moms, lätt värt tycker jag!

Sen tillkommer ju också frakt, som är baserad på vikten på paketet. Jag betalade $23.58 (ca 245 SEK) i frakt för min Orb of Light palett och ett läppstift.

Sleepwalker är väldigt svart, här har jag använt en läppenna (Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon i Black) vid läpparnas kontur för att få till skarpa linjer. Jag skulle iväg på ett möte och ville inte behöva bängla med läppstiftet så jag körde läppenna på en gång.

Applikatorn på läppstiftet är en doe-foot och påminner om NYX Liquid Suede, den är platt men lite kortare än NYX. Detta är en bra grej för mig då jag gillar Liquid Suede applikatorn numera. Den funkar bra att applicera läppstiftet med även utan läppenna tycker jag, men linjerna blir bättre med läppenna.

Läppstiftet gled på fint och torkade ganska snabbt, definitivt inom de utlovade 1 – 3 minuterna! Sleepwalker är väldigt svart och bekvämt att bära. Formulan är just mjuk och icke uttorkande. Jag hade läppstiftet på mig i 5 – 6 timmar innan jag tog bort det och det hade bara skavts av där jag haft sugröret från min mugg. Ett mycket bra läppstift, med en av de mörkaste svarta nyanserna jag sett!

Black Moon Cosmetics gör 100% cruelty-free och veganska produkter.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer