Outfit of The Day Plus Size Goth

Outfit of The Day: Sorry, I can’t I have plans with my cat

av Jenny Elisabeth
14 visningar

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

Outfit of The Day: Sorry, I can’t I have plans with my cat
Den här outfit of the day kallas “sorry, I can’t I have plans with my cat” för att jag höll i en anteckningsbok med den texten. Little did I know att Luxx var bakom mig, jag trodde han var out of frame. Men han får ju gärna vara med i bild, bara kul! Ännu mer kul är att han är mitt ett jam på den här bilden!
Outfit of The Day: Sorry, I can’t I have plans with my cat
Outfit of The Day: Sorry, I can’t I have plans with my cat
Outfit of The Day: Sorry, I can’t I have plans with my cat

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Bälte: eBay (liknande)
Garter/leg harness: eBay
Fishnets: Dim

Mycket i outfiten kan jag inte länka för att det är köpt på eBay, klänningen köpte jag för några år sen, likaså bältet. Men garter/leg harness finns säkert liknande, den är i faux leather framtill men är i stretch baktill.

Såhär sminkade jag mig denna dagen.

Outfit of The Day: Sorry, I can’t I have plans with my cat
Outfit of The Day: Sorry, I can’t I have plans with my cat

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer

KINDER
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite (vegansk)
Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel – Granite (vegansk)

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer