Mode

Joy Division

Outfit of The Day Joy Division
Min Joy Division t-shirt är en av mina favoriter, inte bara för att jag gillar bandet men jag gillar trycket på t-shirten. Om du inte vet så är trycket från albumet Unknown Pleasures som råkar ha två av mina favoritlåtar med Joy Division.

Just nu när jag skriver inlägget så sitter jag i sängen och har YouTube i bakgrunden, jag har fastnat för dom här “unpopular opinions”-videorna som många gör. Jag hamnade i något YouTubehål där jag blev matad med fler och fler “unpopular opinions”-videor haha. Men nu kikar vi på dagens (typ) outfit!

Outfit of The Day Joy Division
Outfit of The Day Joy Division

Vad jag har på mig

Kofta: Zalando
T-shirt: EMP Sverige
Kjol: Osäker, den har ingen lapp
Stay-ups: DIM

Som vanligt är inlägget schemalagt, så jag har skrivit det för flera veckor sen. Så outfiten passade för vädret som var i slutet på september/början på oktober, men är alldeles för kall för vädret som nog kommer vara i november när inlägget postas.

Vad är det för väder där du är idag?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.