Outfit of The Day Joy Division

Outfit of The Day: Joy Division

av Jenny Elisabeth
9 views
Outfit of The Day Joy Division
Min Joy Division t-shirt är en av mina favoriter, inte bara för att jag gillar bandet men jag gillar trycket på t-shirten. Om du inte vet så är trycket från albumet Unknown Pleasures som råkar ha två av mina favoritlåtar med Joy Division.

Just nu när jag skriver inlägget så sitter jag i sängen och har YouTube i bakgrunden, jag har fastnat för dom här “unpopular opinions”-videorna som många gör. Jag hamnade i något YouTubehål där jag blev matad med fler och fler “unpopular opinions”-videor haha. Men nu kikar vi på dagens (typ) outfit!

Outfit of The Day Joy Division
Outfit of The Day Joy Division

Vad jag har på mig

Kofta: Zalando
T-shirt: EMP Sverige
Kjol: Osäker, den har ingen lapp
Stay-ups: DIM

Som vanligt är inlägget schemalagt, så jag har skrivit det för flera veckor sen. Så outfiten passade för vädret som var i slutet på september/början på oktober, men är alldeles för kall för vädret som nog kommer vara i november när inlägget postas.

Vad är det för väder där du är idag?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer