ACO Sensitive Face Micellar Gel

Jenny testar: ACO Sensitive Micellar Gel

av Jenny Elisabeth
63 views
ACO Sensitive Face Micellar Gel

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR APOTEKET

Jag har en ny favorit för sminkborttagning nämligen ACO Sensitive Micellar Gel. Gillar Apoteksprodukter och vad jag kan hitta ska Micellar Gel vara vegansk.

ACO Sensitive Micellar Gel, 129 SEK/200 ml

Ja, en ny favorit för sminkborttagning. Den här rengöringen i form av en micellärgel är en favoritrengöring om jag har bråttom på morgonen eller inte orkar med min vanliga rutin, men jag använder den helst som sminkborttagning och för det är ACO Micellar Gel perfekt!

Micellar Gel innehåller prebiotika som förbättrar hudens balans genom att stärka de goda bakterierna på huden, hyaluronsyra som binder fukt och förbättrar hudens elasticitet samt pro-vitamin B5 eller pantenol som är återfuktande och har en lugnande effekt på huden.

ACO Sensitive Face Micellar Gel

Micellar Gel är parfymfri, innehåller ingen alkohol eller färgämnen och ska vara mild nog för att passa dig med känslig hud. Den rengör effektivt ansikte, ögon och läppar och återfuktar och lugnar huden.

Jag har testat att använda den som ensam rengöring och sminkborttagning och jag föredrar den som sminkborttagning även om den är toppen som morgonrengöring på lata morgnar, Micellar Gel tar enkelt bort mascara och envisa flytande läppstift. Gelen är skonsam och kan användas morgon och kväll, enligt instruktionerna kan man ta den direkt på huden eller på en bomullsrondell och kan sköljas av med vatten eller bara torkas av. Den har även ett hudneutralt pH värde.

ACO Sensitive Face Micellar Gel

När jag inte använder den som sminkborttagning är den en snabb rengöring på morgonen när jag inte hinner, eller mäktar med, min vanliga rutin. Jag kanske inbillar mig, men jag tycker huden känns lite extra återfuktad och har lite mer glow (och det beror ju mest troligt på den extra dosen fukt). I de fall jag använt den som rengöring har jag pumpat lite i händerna och masserat in i ansiktet, sen har jag torkat bort det med en bomullsrondell eller en ansiktshandduk. När jag använder den som sminkborttagning pumpar jag ut produkt på en bomullsrondell och använder den som vilken sminkborttagning som helst.

Värt att veta är kanske att jag inte har känslig hud, min hud är tålig och till typen kombination (fet t-zon och normala kinder), men jag tror på snälla rengöringar och där passar Micellar Gel in bra.

I en tråd på Apotekets kundforum kan man läsa att bl a. produkter från ACO sällan innehåller animaliska ingredienser, Micellar Gel är inget undantag och vad jag kan se är Micellar Gel vegansk (och cruelty-free!).

ACO Sensitive Micellar Gel finns hos Apoteket och kostar ca 129 SEK för 200 ml. Just nu och fram till 29/12 2019 har Apoteket 25% på ACO!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer