NABLA Cosmetics Skin Glazing Ozone

NABLA Cosmetics Skin Glazing

av Jenny Elisabeth
16 views
NABLA Cosmetics Skin Glazing Ozone

NABLA har släppt nya highlighters, dessa heter Skin Glazing och beskrivs som “glass skin finish glow powder”. Jag har nyansen Ozone som är den ljusaste nyansen och det är en “neutral elfenbens”-nyans.

Skin Glazing finns i 6 nyanser, det är ett lätt puder som smälter in i huden och highlightar med en “mirrored” effekt. Skin Glazing har 60% rent pigment och pudret/produkten är lätt upphöjt i förpackningen, och förpackningen är genomskinlig plast i en lätt rosa nyans. Pudret är packat lite hårdare men känns väldigt mjukt och inte ett uns glittrigt eller kornigt.

NABLA Cosmetics Skin Glazing Ozone

Nyanser

Ozone: Neutral elfenben
Amnesia: Gyllene champagne
Privilege: Champagne med duochrome effekt
Lucent Jungle: Varm guld med brons
Truth: Rosa persika
Adults Only: Rubinröd

NABLA Cosmetics Skin Glazing Ozone

Jag valde Ozone för att jag tror den skulle passa min lite varma/neutrala hudton som just highlighter mer än någon av de andra nyanserna, jag tror att Truth kan vara ett väldigt fint rouge och att Adults Only kan vara en fin ögonskugga, eller rouge för den delen om du har en mörkare hudton.

Skin Glazing highlighter är väldigt lätta och går att använda torra och blöta, blöta för mer pigment då Skin Glazing har byggbar täckning. När jag swatchade kändes pudret väldigt mjukt och lite smörigt/krämigt, noll glitter och gav bara en blöt effekt på huden.

NABLA Cosmetics Skin Glazing Ozone
NABLA Cosmetics Skin Glazing – Ozone

NABLA testar inte på djur och deras produkter är veganska. Skin Glazing kan köpas från NABLAs hemsida eller från BeautyBay och kostar ca 240 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer