Mode

Repeat

Goth Outfit of The Day

För ett år sen fotade jag den här outfiten, så det blev en repeat outfit idag. Samma klänning, samma skor, samma stay-ups. Vädret var bättre idag, lite mer sol än för ett år sen. När jag stod och fotade så gick det förbi flera personer, några av dom log och frågade om dom får gå förbi.

Jag blev så nöjd med min makeup den här dagen också så jag slängde på en hatt när jag kom in igen och försökte fota en ny profilbild, och det gick riktigt bra om jag får säga det själv för det blev en ny profilbild.

Om du vill se förra årets variant på den här outfiten så hittar du den här.

Goth Outfit of The Day
Goth Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Stay-ups: DIM
Skor: Dr Martens
Halsband: Restyle
Bälte: Boohoo

Restyle.pl Skull Moon Silver PendantDIM Up Sexy Overknee StrumporDr Martens 1460 Black Patent
Goth Outfit of The Day

Här är en close-up av (makeupen) när jag hade fått på mig hatten ?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.