Mode

Bauhaus

Outfit of The Day Bauhaus

Jag fick den här Bauhaus t-shirten i julklapp förra julen, den har varit en stapelvara i min garderob sen dess. Mina outfits blir ganska tråkiga på hösten och vintern.

Tråkiga så sett att jag inte har mycket att välja på när det kommer till höst- och vinterkläder. Medan jag däremot för vår och sommar har tiotalet olika klänningar i olika modeller… hösten är min favoritårstid, men då vill jag sitta inomhus med en kopp te och ha doftljus brinnande. Men jag måste erkänna att jag lever för vår och sommar när det kommer till kläder.

Outfit of The Day Bauhaus
Outfit of The Day Bauhaus

Vad jag har på mig

T-shirt: CDON
Leggings: BonPrix
Kofta: Zalando (liknande)

Leggings med ytbeläggningBauhaus Bela Lugosis Dead T-ShirtDr Martens 1460 Black Patent
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.