Topp 5 Läppar

Topp 5 2019: Läppar

av Jenny Elisabeth
9 views
Topp 5 Läppar
Bild av Oliana Gruzdeva från Pixabay

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Äntligen läppar! Nu har vi kommit till det femte och sista inlägget i min topp 5-serie, och det här inlägget handlar om läppar och läpprodukter. Det är en av mina favoritkategorier när det kommer till makeup.

Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil
Bild: Boozt

Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil – Perversion, 195 SEK

En svart läppenna kan lika gärna vara en svart eyeliner, men jag tycker det är lite skillnad i formulan och att Glide-On Lip Pencil håller lite bättre än en eyeliner. Glide-On Lip Pencil ska vara long-lasting och waterproof och finns i många olika nyanser som stämmer överens med Vice läppstiften.

Fenty Beauty Gloss Bomb
Bild: Sephora

Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer, 225 SEK

Jag är inte mycket för gloss, inte den typen av gloss som fanns för 10 år sen iaf. Den där riktigt klibbiga typen där håret fastnar utan att håret ens varit i närheten av läpparna, du vet nog vilken typ jag menar. Fenty Beauty’s Gloss Bomb är inte riktigt den typen, ja, håret kan nog fastna men glosset har en skön formula och känns knappt på läpparna. Gloss Bomb Lip Luminizer är vegansk.

NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien, 99 SEK

Ett läppstift som jag nu är inne på tub #2 av är Liquid Suede Cream Lipstick från NYX Cosmetics i nyansen Alien. Alien är svart och jag hade en tidigare tub som inte levde upp till mina förväntningar men däremot denna… asså, det är en becksvart nyans, rik och pigmenterad. Det är inte ett flytande läppstift i den benämningen att det torkar ner matt, det är mer krämigt och är inte transfer proof.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint

Fenty Beauty Stunna Lip Paint – Uninvited, 260 SEK

Stunna Lip Paint är en av mina favoriter när det kommer till flytande läppstift, det har en applikator som samlar produkt i mitten så att du inte behöver dubbel dippa. Jag gillar formulan på läppstiftet, det är inte alltför uttorkande och är en djup svart nyans. Vegansk.

Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick

Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick – Earthling, $19.00

Än så länge är min favoritformula på liquid lipstick Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick, det är mjukt, pigmenterat och torkar inte ut läpparna. Det sitter bra och håller för det mesta. Melt Cosmetics har inget svart liquid lip än, men när dom har ett… då jävlar ska jag ha det! Vegansk.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer