Makeup look 5 Produkter

Dagens makeup: 5 produkter

av Jenny Elisabeth
9 views
Makeup look 5 Produkter

Detta är en makeup look med 5 produkter + verktyg, jag trodde det skulle vara svårt men det visade sig att det inte var det alls. Det var rätt nära min go-to look faktiskt, men med någon liten skillnad.

Min go-to look involverar lite mer steg för brynen, för jag gillar den blockiga och raka looken på bryn. Och jag vill gärna ha en highlighter också, men för den här looken valde jag en primer som både jämnar ut hudtonen och ger lyster. Jag kunde inte skippa det svarta läppstiftet, det är ju mitt signum typ.

Makeup look 5 Produkter

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer (vegansk)
Glossier Stretch Concealer – G11/Light

ÖGONBRYN
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel (vegansk)

ÖGON
Buxom Lash Volumizing Mascara – Blackest Black

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Det här är nog en look jag skulle göra om jag har lite tid på mig, eller känner för något annat än det vanliga. Men jag skulle lägga till en highlighter och lite skugga i brynen för att jämna ut dom, eller köra på en brynpomada.

Hur skulle din makeup look med 5 produkter se ut?

Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
Buxom Lash Mascara
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
Buxom Lash Mascara
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
Buxom Lash Mascara
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer