Mode

Randigt & klänning

Randigt & klänning

Jag har fastnat för randigt och kombinerade toppen med en klänning och stay-ups. Det är lite för kyligt för frusna jag att gå ut med denna outfit på men jag passar på att ha den på inomhus en dag när jag inte ska utanför dörren!

Just nu är jag hemma i Oja och spenderar dagarna i mammas fåtölj och för det mesta med pyjamas på mig. Det är julafton om ett par dagar och vi ska nog inte göra något speciellt. Vi gör nog som vi brukar, fast utan besöket till mormor för numera bor mormor på ett äldreboende och är dement. Det är inte så kul att träffa henne när hon inte kommer ihåg vem man är, mamma har sagt att om jag och min syster inte vill besöka mormor så behöver vi inte. På ett sätt är det trevligare att ha minnen av henne från några år sen när hon fortfarande mindes oss.

Randigt & klänning
Randigt & klänning

Vad jag har på mig

Topp: Ellos (liknande)
Klänning: H&M+
Stay-ups: eBay
Bälte: ASOS Curve

Randigt & klänning
Makeup look

Produktlista för makeupen hittar du här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.