Mode

En enkel outfit

Plus Size Goth Outfit

En enkel outfit som blir lite kul med hjälp av ett par solglasögon med nitar. Har en vän som trodde dom var från Buttericks för det såg så ut, haha. Nä, dom är inte från Buttericks utan från en Etsybutik baserad i England. Jag har länkat den nedan.

Det här är en typisk vardagsoutfit, speciellt på vinterhalvåret. Jag har tänkt köpa cykelbyxor eller något för att kunna ha kjol även på vinterhalvåret då kjolar, och klänningar, är mitt favoritplagg. Speciellt maxivarianter på både kjolar och klänningar!

Plus Size Goth Outfit
Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Tunika: Gina Tricot (liknande)
Leggings: BonPrix
Bralette: Chiquelle (liknande)
Skor: Dr Martens
Solglasögon: Sorayrayaxo

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
Glossier Stretch Concealer – Light/G11
Lumene Glow Enhancer
MAKETHEMAKE Capric Face Palette – Apricot

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite
Glossier Boy Brow – Black

LÄPPAR
Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil – Perversion
Black Moon Cosmetics Liquid to Matte – Sleepwalker

Strappy bralette
Salene tunika
Studded round glasses
Dr Martens Jadon
Leggings med ytbeläggning
Strappy bralette
Salene tunika
Studded round glasses
Dr Martens Jadon
Leggings med ytbeläggning
Strappy bralette
Salene tunika
Studded round glasses
Dr Martens Jadon
Leggings med ytbeläggning
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.