Mode

Killstar Oversize Knit

Outfit of The Day Killstar
Det enda Killstar-plagget jag äger är denna stickade tunika/klänning/whatever. Jag köpte den för säkert 2, kanske 3 år sen när jag var lite större och dom inte hade något plus size utbud öht.

Nog för att jag är av åsikten att man inte behöver ha plagg från dom, eller märkeskläder öht, för att vara gothare, det är liksom inte i kläderna det sitter. Men jag kan inte förneka att dom gör vissa jättefina plagg och att jag gärna skulle ha en klänning eller två. Men jag har hört att deras returpolicy suger och med det stundande Brexit så lär det nog inte bli några Killstar-plagg. Och det är helt okej!

Outfit of The Day Killstar
Outfit of The Day Killstar

Vad jag har på mig

Tunika: Killstar
Stay-ups: DIM
Skor: Dr Martens

När jag var ute och fotade märkte jag att löven börjat ändra färg och falla ner på marken. Är det inte underbart med höst? Nu när jag skriver detta är det den 24/9, inlägget lär komma upp om en månad för jag har många inlägg schemalagda, och jag hoppas att det är full on höst när inlägget väl kommer upp!

Fler outfit of the day’s hittar du i den här kategorin.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.