Mode

Violeta by Mango

Plus Size Goth Outfit

När det var soligt ute passade jag på att gå ut och fota dagens outfit. Dagens outfit bestod av en skjortklänning från Violeta by Mango, en fejk skinnjacka från Boohoo och ett par skor från Koi Footwear samt lite väl valda accessoarer. Allt är länkat nedan!

Visst är det skönt med lite sol? Jag såg just väderleksprognosen och det ska bli mer sol i helgen. I helgen ska jag nog på ett djurvänligt event på butiken Eko-logiskt här i stan. Det är planen i alla fall, sen om det händer är en annan fråga. Idag har jag tvättat och städat, och varit ute och fotat som sagt.

Plus Size Goth Outfit
Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Klänning: Violeta by Mango
Jacka: Boohoo (liknande)
Skor: Koi Footwear
Pins: Punky Pins
Ringar: Skeletos, Hellaholics

Nathalia Silver Moonstone Ring
Calida Silver Amethyst Ring
Skeletos Miniature Raven Heart Ring
Punky Pins Body Posi Pin
Violeta by Mango Skjortklänning
XL Smoke Quartz Necklace
Pentagram Silver Ring
Nathalia Silver Moonstone Ring
Calida Silver Amethyst Ring
Skeletos Miniature Raven Heart Ring
Punky Pins Body Posi Pin
Violeta by Mango Skjortklänning
XL Smoke Quartz Necklace
Pentagram Silver Ring
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.