Mode

The Sisters of Mercy

Outfit of The Day The Sisters of Mercy

Idag föll valet på min The Sisters of Mercy t-shirt. Och om det finns något som kryddar eller gothar upp, en outfit så är det en band t-shirt. Ska vara ärlig och säga att jag fotade 2st outfits med samma sminkning… jag försöker vara effektiv och förhoppningsvis skrivit alla inlägg som ska publiceras över julen, som du säkert förstår så är det här inlägget tidsinställt. Produktlista för looken kommer upp om någon dag.

Outfit of The Day The Sisters of Mercy
Outfit of The Day The Sisters of Mercy

Vad jag har på mig

T-shirt: eBay
Jeans: Zalando

Jeansen är nya och kommer från Even&Odd Curvy, köpta på Zalando. Jag söker alltid efter ankeljeans för dom behöver jag oftast inte fålla. Dom här var bra i längd för mina 164cm, väldigt höga i midjan dock. Men jag föredrar det framför att jeansen lägger sig under magen.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.