Mode

Rock Chic

Outfit of The Day: Rock Chic

Känner mig lite rock chic i den här outfiten, också lite 90s goth med tanke på slipklänningen. Jag älskar den epoken eller vad man ska säga, jag rör mig mer och mer mot enklare plagg men med mycket smycken som står ut och gör ett statement.

När jag skriver inlägget är det måndag den 13/1 2020. Det var +8 grader när jag var ute och fotade outfiten, och jag tänkte att jag skulle ha hunnit med att fånga solen men solen hann gå i moln innan jag hann ut.

Jackan är från Boohoo och jag har köpt den på ASOS förra året någon gång. Jag försöker länka allt jag hittar nedan.

Outfit of The Day: Rock Chic

Vad jag har på mig

Jacka: Boohoo Plus (liknande)
Topp: ASOS Curve
Klänning: Ellos
Skor: Koi Footwear
Halsband: eBay
Choker: Etsy

Outfit of The Day: Rock Chic

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
Glossier Stretch Concealer – Light/G11
Lumene Glow Enhancer

ÖGONBRYN
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar, Fornax
Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil – Dark Drapes

LÄPPAR
Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil – Perversion
Black Moon Cosmetics Liquid to Matte – Sleepwalker

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.