KICKS Beauty Warming Clay Mask

#Söndagsmasken: KICKS Beauty Warming Clay Mask

av Jenny Elisabeth
11 views

I våras släppte KICKS Beauty 4 nya ansiktsmasker med olika funktioner som alla är inriktade på att ge resultat. Idag står Warming Clay Mask på tur, och jag har tidigare skrivit om Charcoal Gel Mask.

KICKS Beauty Warming Clay Mask

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

KICKS Beauty Warming Clay Mask, 99 SEK

Warming Clay Mask är helt enkelt en lermask som värmer när den appliceras på fuktig hud. Bland ingredienserna finns en blandning av naturliga leror såsom kalkrik diatomitlera och montmorillonitelera som absorberar talg och drar till sig föroreningar och smuts. Masken innehåller också kurkumin och gurkmeja som skyddar huden.

KICKS Beauty Warming Clay Mask

Ur tuben är masken seg att få ut ur tuben, men den kändes lätt att applicera. Den känns värmande på huden och det var lite behagligt faktiskt. Den torkar ner och blir lite stel och när den ska sköljas av löddrar den vid kontakt med vatten och är därför lätt att skölja av.

Masken ska verka i 10 minuter och det är ungefär den tiden det tar för ett lager att torka ner. I min t-zon funkar masken bäst, jag blir inte lika glansig efter att ha använt masken under veckan. Men jag har inte använt den i hela ansiktet just för att jag inte blir glansig mer än i t-zonen. Jag upplever att när jag använt masken i hela ansiktet har mina kinder känts lite torra och strama.

Warming Clay Mask är 100% vegansk och KICKS Beauty testar inte på djur. Masken kostar 99 SEK för 50 ml.

KICKS Beauty Warming Face Mask
  • 7.9/10
    Applicering - 7.9/10
  • 5.5/10
    Förpackning - 5.5/10
  • 6.5/10
    Resultat - 6.5/10
6.6/10

KICKS Beauty Warming Clay Mask

Warming Clay Mask är 100% vegansk och KICKS Beauty testar inte på djur.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer