GHD Heat Protect Spray

Jenny testar: GHD Heat Protect Spray

av Jenny Elisabeth
12 views
GHD Heat Protect Spray

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Ett bra värmeskydd är A och O när du ska värmestyla håret, jag använder numera GHD Heat Protect Spray. Jag plattar nämligen mitt hår för det mesta och jag har tidigare gillat Maria Nilas Cream Heat Spray men nu har jag då hittat ett värmeskydd som jag tycker är ännu bättre.

Med Maria Nila Cream Heat Spray så blir håret mjukt och håret skyddas från värmeskada, men den är just en “cream heat spray” och är lite tjockare i konsistensen, det samlas gärna produkt vid munstyckets “utblås”, den är så pass tjock och produkten känns i håret.

GHD Heat Protect Spray är raka motsatsen, den är tunn och kommer i en 120 ml förpackning och kostar runt 160 SEK (bästa priset på Prisjakt just nu är 158 SEK), Maria Nila kostar 249 SEK för 150 ml. En stor skillnad mellan dessa produkter är hur snabbt man använder upp dom, jag upplever att (jämfört med GHD) så behöver man mer av Cream Heat Spray och den används upp snabbare. GHD är drygare.

GHD Heat Protect Spray
GHD Heat Protect Spray

Resultatet med GHD Heat Protect Spray är ett lätt och luftigt hår som känns som om du fått en blowout hos frisören. Som du ser blir håret också glansigt af! Jag tycker också att med GHD sprayen så håller plattningen längre/bättre.

GHD Heat Protect Spray

GHD Heat Protect Spray ska inte bara skydda ditt hår mot värmeskada från fön, platt- och locktänger men också från miljöpåverkan. Sprayen innehåller en formula som bland annat innehåller veteprotein och ricinolja som ska göra att värmestylingen ska slita så lite som möjligt på håret. Går att använda både på fuktigt eller torrt hår, jag använder sprayen på torrt hår innan styling istället för att använda den på fuktigt hår.

Jag upplever att mitt hår blir, som sagt, lätt och luftigt. Det känns inte på samma sätt (som med Maria Nila) att jag har värmestylat håret. Heat Protect Spray har också utökat värmeskydd, alltså sprayen skyddar mot högre temperaturer. Den har en mild doft som stannar kvar i håret, men min näsa kan ju också luras av doften på mitt schampo och balsam.

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Ethylparaben, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Linalool, Benzyl Salicylate, Citral, Coumarin, Limonene, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Panthenol, Thermus Thermophillus Ferment, Bis-Isobutyl PEG/PPG-20/35/Amodimethicone Copolymer, Polysorbate 80, Cetyl Ethylhexanoate, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, PEG-40 Hydogenated Castor Oil, Gluconolactone, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanteriol, Methylisothiaziolinone, Methylchloroisolthiazolinone

GHD Heat Protect Spray finns att köpa hos flera olika webshoppar, bla. KICKS. GHD testar inte på djur och Heat Protect Spray är vegansk vad jag kan se från INCI.

 • 9.4/10
  Applicering - 9.4/10
 • 10/10
  Förpackning - 10/10
 • 9/10
  Ingredienser - 9/10
 • 9.6/10
  Känsla - 9.6/10
 • 10/10
  Resultat - 10/10
9.6/10

GHD Heat Protect Spray

GHD Heat Protect Spray är cruelty-free och vegansk.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer