NABLA Major Pleasure Mascara

NABLA Major Pleasure Mascara

av Jenny Elisabeth
12 views
NABLA Major Pleasure Mascara

Jag har testat NABLA Major Pleasure Mascara, en mascara som utlovar längd och volym samt vara “extra black” – det låter som något för mig! Major Pleasure ska ge extrem längd och dramatisk panorama volym, formulan är väldigt pigmenterad och är berikad med en blandning vax och “spherical powders” som täcker varje frans från rot till tipp.

Som vanligt från NABLA så är denna mascara 100% vegansk.

NABLA Major Pleasure Mascara

Borsten är lång och även om den har volym är den inte Too Faced Better Than Sex direkt, jag brukar gilla fluffiga borstar men denna borste är ett bra mellanting mellan fluffig och smal. Borsten gör det lätt att komma åt alla fransar och tillsammans med mascarans formula så får man ut mycket längd.

NABLA Major Pleasure Mascara
NABLA Major Pleasure Mascara Före
NABLA Major Pleasure Mascara
NABLA Major Pleasure Mascara Efter

Tycker att man får bra med längd och mascaran går att bygga upp för att få mer volym, och det blir inte klumpigt. Jag hade en liten learning curve med borsten för att få till det bästa resultatet och jag tänker att det kanske blir ännu bättre om man böjer fransarna vilket är något jag aldrig gör. För mig är detta en toppenmascara!

  • 10/10
    Applicering - 10/10
  • 8.9/10
    Hållbarhet - 8.9/10
  • 10/10
    Pris - 10/10
9.6/10

NABLA Major Pleasure Mascara

NABLA testar inte på djur och Major Pleasure Mascara är vegansk, kostar 183 SEK hos BeautyBay.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer